Your Cart

Asistență telefonică: +40 783 155 200

Handcrafted fine jewelry in Sibiu – Romania

Rihanna, Super Bowl și cum să porți peste un milion de dolari in 15 minute

Luni, 13 Februarie, la ora 01:30 ora României a avut loc cel mai mare meci de fotbal din Statele Unite ale Americii, Super Bowl.

Pe lângă importanța meciului și faptul că echipa câștigătoare devine campioana National Football League (NFL), evenimentele în care sunt implicați artiști cu renume mondial atrag atenția și susțin încântarea publicului.

Anul acesta, Rihanna este artista care s-a bucurat de cele 15 minute de glorie în timpul pauzei meciului. Ea a făcut un show incendiar pe cele mai cunoscute piese ale sale: “Diamonds, We found love, Where have you been, Umbrella” alături de o echipă de dansatori profesioniști.

Source: Brian Snyder/Reuters

Ținuta ei a fost una all red completată de o serie de bijuterii care împreună valorează nu mai puțin de peste 1 milion de dolari.

Messika, Jacob&Co si Bayco sunt câteva din brandurile de bijuterii care au contribuit la ținuta spectaculoasă! Nu este de mirare că a ales cele mai cunoscute branduri pentru a străluci!

Piesa de rezistență a fost inelul Bayco ce valoreaza 1 milion de dolari! Cu un rubin de 19.47 CT, diamante si aur de 18K a completat perfect look-ul Rihannei.

Source: Images courtesy of Bayco

Ceasul roșu Jacob & Co.’s Brilliant Skeleton Northern Lights cu 323 de diamante de 11.26 CT si cu o carcasă din oțel inoxidabil de 44mm, completat perfect de cureaua din piele a fost purtat la mâna stângă neavând nicio altă bijuterie lângă. Și nici nu avea nevoie, nu?

Source: Images courtesy of Jacob & Co.

De la Messika aceasta a ales să poarte mai mulți cercei cu diamante de diferite dimensiuni, pe o singură parte, care se pare că nu sunt disponibili pe website pentru a putea fi achiziționați în acest moment.

Source: Messika via nationaljeweler.com

Așa că Riri shined bright like a diamond la Super Bowl, fix așa cum spune cântecul

Lasă un răspuns
Livrare gratuita

La comenzile peste 4800 lei

Retur gratuit in 14 zile

Conform politicii de retur

Garantie + Certificat

Produse autentice hand made

100% Plata securizata

MyPOS Payment Solutions

Cauti o bijuterie deosebita?

Descrie bijuteria mult visată și noi o transformăm în realitate!