Your Cart

Asistență telefonică: +40 783 155 200

Handcrafted fine jewelry in Sibiu – Romania

OSCAR 2023: Locul în care bijuteriile nu au vârstă, sex, origine. Michelle Yeoh a demonstrat asta

Surpriza serii la cea de-a 95-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film, Michelle Yeoh, a câștigat premiul Oscar la categoria ”Cea mai bună actriță în rol principal”. Actrița a  devenit prima femeie asiatică laureată a premiului.

Pentru cine nu știe în ce filme a jucat minunata actriță nascută în Malaezia în data de 6 august 1962, aceasta a jucat în filme precum ”007 și imperiul zilei de mâine”, ” Memoriile unei gheișe”, ”The Lady”, ” Everything Everywhere All at Once”.

Photo: Rodin Eckenroth/Getty Images

Frumoasa actriță a demonstrat că vârsta este doar un număr, deși are 60 de ani nu a ezitat să aleagă o rochie îndrăzneață semnată de casa de modă Dior cu un decolteu transparent.

Michelle Yeoh a reușit să completeze perfect ținuta cu ajutorul bijuteriilor deosebite cu diamante Moussaieff High Jewellery. Artificiul care a făcut furori a fost colierul folosit ca și accesoriu pentru păr.

Photo: www.moussaieff-jewellers.com

Conform Moussaieff Jewellers, bijuteriile au următoarele caracteristici: ”Cercei cu diamante 40,20 CT. de culoare D-E-F; Un colier cu diamante de 119,30 CT. de culoare D-E-F-G; Inel cu un diamant în formă de pară de 15,51 CT., cu umeri de diamant în formă de pară de 2,04 CT și 2,01 CT, toate fiind culoarea E.”

Lasă un răspuns
Livrare gratuita

La comenzile peste 4800 lei

Retur gratuit in 14 zile

Conform politicii de retur

Garantie + Certificat

Produse autentice hand made

100% Plata securizata

MyPOS Payment Solutions

Cauti o bijuterie deosebita?

Descrie bijuteria mult visată și noi o transformăm în realitate!