Your Cart

Asistență telefonică: +40 783 155 200

Handcrafted fine jewelry in Sibiu – Romania

Cumpara inele de logodna Bucuresti

Inele de logodna Bucuresti

Inele de logodna Bucuresti

Atunci cand ai gasit persoana potrivita alaturi de care iti doresti sa-ti petreci viața si sa-ti creezi un viitor, este cu siguranta un eveniment care merită celebrat într-un mod unic.
De la prima privire, inelul de logodna evocă cele mai intense trairi: sinceritatea, dragostea și promisiunea căsătoriei. Aceasta bijuterie luxoasa din aur alb, roz sau galben te va însoți în viața de zi cu zi.

Inelul de logodna a parcurs mult timp de la debutul lui în Roma Antică, când primele inele purtate de femei erau realizate din os și fildeș. De fapt, istoria unui inel de logodnă ne poate surprinde mai mult decât credem.

Cea mai frumoasă interpretare a semnificației inelului de logodnă este aceea potrivit căreia conturul fără început și fără sfârșit al bijuteriei simbolizează dragostea nemărginită, simbolul iubirii absolute, la care visează orice cuplu atunci când ia decizia de a se căsători.

A sosit momentul să facem cunoștință cu partea tehnică a bijuteriilor, a căror realizare implică utilizarea metalelor prețioase, diamantelor și pietrelor pretioase. Toate inelele de logodna prezentate în catalog sunt de înaltă calitate, ceea ce este confirmat de mostre din eșantionul oficial.

Producția modernă de bijuterii întruchipează atât tradițiile clasice, cât și tehnologiile noi si inovatoare, ceea ce vă permite să creați modele de inele în relief, complexe, bazate pe materiale de inalta calitate. Am selectat pentru voi cele mai calitative si frumoase modele, atat din punct de vedere al compozitiei aliajului cat si al designului.

Orice inele de logodna ati alege – simple sau elaborate, din aur alb, roz sau galben, masive sau delicate – tot ce conteaza este preferinta viitoarei mirese. Da, trebuie sa iti placa si tie, dar nu uita ca viitoarea doamna il va purta toata viata, astfel incat gusturile ei trebuie sa primeze. Nu de putine ori ne-au calcat pragul atelierului SORANA GIOIELLI cupluri care isi doreau un inel de logodna cu caracteristici specifice si exigente foarte bine stabilite inainte. Datoria noastra este aceea de a va consilia in alegerea bijuteriei perfecte pe care viitoarea doamna urmeaza sa o poarte.

Dacă nu știi de unde sa începi, viziteaza magazinul nostru cu inele logodna Bucuresti

Sofisticate, rezervate, pasionate, temperamentale – toate modelele de inele de logodnă din București, așezate in vitrina noastra, sunt interesante, originale și stilate. Pe lângă modelele clasice, puteți vedea noile creatii ale bijutierilor noștri. Inelele de logodna simple si clasice sunt o alegere sigura ce se potriveste oricarui stil, dar de ce să nu evidentiati eleganța viitoarei mirese cu un diamant?
Inele de logodna Bucuresti

De la modelul clasic de inel de logodna cu diamant, la modelul halo cu o piatra centrala imprejmuita de sclipirile diamantelor numite “pave de diamante” si apoi la modelele moderne, alegerea este nelimitata, dar totul se reduce la gusturi, exigente si buget.

ATELIERUL SORANA GIOIELLI se poate lauda cu faptul ca iti creeaza inelul de logodna exact cum il doresti. Folosim metale pretioase (aur galben, alb, roz si platina) fara aliaje care-ti pot provoca alergii. Iti oferim pietre pretioase insotite de certificate IGI sau GIA si consultanta pe tot parcursul acestui demers atat de important pentru viitorul tau.

Pietrele cele mai des intalnite la inelele de logodna sunt diamantele, iar forma lor poate fi diferita, in functie de preferintele fiecaruia. Brilliant, pear, princess, oval, heart, marquise sunt cateva dintre formele preferate de viitoarele doamne. Marimea si calitatea acestora pot diferi in functie de bugetul fiecaruia.

Inelul de logodna este unul dintre cele mai importante bijuterii din viata unei persoane

 

Când o persoană decide să-și lege viața de o altă persoană, se gândește să cumpere un inel de logodna. Acesta este un simbol al legăturilor de familie, al iubirii eterne, al înțelegerii reciproce. Având în vedere un simbolism atât de profund, cuplurile încearcă să abordeze alegerea în mod responsabil, serios și foarte atent. Puteți comanda imediat bijuteriile care vă plac online: livrăm în toată Romania.

O altă opțiune este să te uiți printre inelele de logodnă cu diamante. După cum știti, aceste pietre sunt o preferinta foarte populara in randul femeilor. Nu uita ca safirele, rubinele, smaraldele, tourmaline paraiba, sunt cateva dintre pietrele pretioase care dau o amprenta unica unui inel de logodna deosebit.
Dacă știi sigur că cererea in casatorie va fi acceptata, alege un inel cu multe pietre pretioase. Sorana Gioielli va ofera posibilitatea de a alege orice bijuterii vă doriti, conform propriilor voastre preferinte. Încercăm să mulțumim fiecare cuplu, așa că oferim inele de logodnă, al căror preț depinde de cantitatea de aur, diamante sau geme. Produsele își păstrează aspectul original timp de mulți ani și nu se deteriorează.

Iata de ce noi oferim un CERTIFICAT PE VIATA tuturor clientilor nostri, iar o data pe an o reconditionare gratuita a inelului de logodna realizat de SORANA GIOIELLI.

Livrare gratuita

La comenzile peste 4800 lei

Retur gratuit in 14 zile

Conform politicii de retur

Garantie + Certificat

Produse autentice hand made

100% Plata securizata

MyPOS Payment Solutions

Cauti o bijuterie deosebita?

Descrie bijuteria mult visată și noi o transformăm în realitate!