Diamonds are a girl's best friend

Splendidul univers
al diamantelor
Câteva sfaturi despre
cum să alegi un diamant

„Diamonds are a girl’s best friend”, celebra frază a renumitei Marilyn Monroe reprezintă cel mai bine raportul între o femeie și aceste geme. Frumos, Exclusiv și Rece prin aspectul său aristocratic, să faci cadou un diamant a devenit în imaginea colectivă maximul ideii de iubire.
În achiziționarea unui diamant trebuie oricum să nu ne lăsăm conduși doar de sentimente pentru a putea evita neplăceri urâte.
„Misiunea” Atelierului Sorana Gioielli, în acest caz, este aceea de a vă lua de mână și de a vă conduce în totală siguranță în universul fantastic al diamantelor.
Nu putem pretinde ca clientul nostru să devină un gemolog dar putem să îl învățăm elementele de bază ale unui diamant, adică cele 4 C-uri:

background
La aceste patru C-uri noi am adăugat un al cincilea

Diamantul propus de noi va fi un diamant în mod sigur autentic și va corespunde anumitor caracteristici certificate de cele două cele mai bune laboratoare geomologice internaționale, IGI și GIA si ca atare va fi un diamant a cărui valoare va fi recunoscută în orice țară din lume în baza certificatului de mai sus.
Cu diamantul pe care vă vom ajuta să îl alegeți, putem realiza o bijuterie deosebită și astfel o investiție care va proteja investiția făcută de riscul de inflație, depreciere, riscuri valutare, urmând să constatați o revalorizare a investiției si care, pe termen mediu-lung vă va permite, în faza de anulare a investiției, să obțineți o plus valoare care, de altfel, nu va fi taxată.

Pentru alte lucrări unice

Vizitează pagina bijuteriilor

Back to top of page