page-header

Atelierul de bijuterii

SORANA GIOIELLI
ATELIERUL SORANA GIOIELLI

O bijuterie nu poate fi decât o demonstrație de iubire

Situat în Sibiu, str. Tg. Peștelui 12A, Atelierul Sorana Gioielli este unul dintre cele mai inovative și dotate laboratoare din Romania în sectorul bijutier.
Plecând de la ideea că o bijuterie nu poate fi decât o demonstrație de iubire față de o altă persoană și de ce nu, față de noi înșine, Sorana Gioielli concretizează în fiecare bijuterie unicitatea acestui sentiment.
Echipat cu cele mai moderne instrumente în sectorul bijutier, Atelierul Sorana Gioielli poate realiza bijuterii unice plecând de la ideea stabilită împreună cu cumpărătorul, proiectarea acestora și diferitele faze de manufactură, spre a sfârși în mâinile clientului o cutiuță deosebită ce conține concretizarea nu a unei bijuterii obișnuite, dar al unui semn tangibil și exclusiv al propriului vis de dragoste.

Operatiuni alchimice de a transforma un vis de iubire într-o bijuterie splendidă și originală

Diferitele faze de realizare, proiectare, modelare în ceară, fuziune, șlefuire, montare pietre, curățare, nu se fac doar prin aceste operatiuni tehnice, dar iau valența unei operațiuni alchimice de a transforma un vis de iubire într-o bijuterie splendidă și originală.
„Misiunea” Atelierului Sorana Gioielli este aceea de a considera clientul nu unul căruia să-i vândă ceva, dar o persoană cu sentimente, dorințe și idei cu care să poată împărtăși un drum artistic a cărui destinație să fie concretizarea propriului vis.
Pe lângă realizarea bijuteriilor artistice și unicate sau serii limitate, Sorana Gioielli poate oferi publicului larg bijuterii cu un preț absolut abordabil care se caracterizează prin eleganță și originalitate în comparație cu piața românească de desfacere.

Back to top of page